***       Водещите вечерни новини       на 12 януари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 12 януари 
Коментари Харесай

Водещите новини! „Гола и изхвърлена на стълбите“: Мъж преби украинка, защото била „от друго стадо“. България губи милиарди заради олигарси


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 12 януари   

 

" Беше гола, боса. Обезобразена до неразбираемост. Изхвърлена в насипно положение на площадката пред асансьора. Нямаше сили да приказва, не ѝ се разбираше нищо ". Това описват съседите в блок 117 в кв. " Хаджи Димитър " в София, станали очевидци на следствията от ужасяващия побой там в нощта на вторник против сряда.

" Офнюз " разполага със фотоси на пребитата жена. " Те са ужасяващи. Няма да ги пуснем. Можем да ви уверим, че няма никакво подозрение дали е имало принуждение. Кадрите са на обезобразена и смляна от пердах жена, подута до неразбираемост ", пишат от медията.

" Тя е най-малко втората жертва на насилника “.

Биячът се споделя О.Г. и е някогашен водач в МВР-болница. Има престъпни регистрации.

" Когато подадохме сигнала, пристигнаха 25 служители на реда, две коли за спешна помощ и пожарна кола. Дойде и психолог. Не за пребитата жена, а да успокоява барикадиралия се ", описват съседите.

Твърдял, че украинката го е нападнала и той работил в самозащита. Последните 3 часа от " акцията " минали в смешки и закачки. Гигов и служителите на реда се потупвали по рамото и се наричали един различен " сътрудник ".

" Обясняваше им, че украинката е " от друго стадо ", а те са сътрудници и служителите на реда одобрително хихикаха ", описват съседите. Казал още, че от 3 дни я бие и " у тъпия вход няма никой, дето да му каже " копче ".

***

***

***

По думите му в тази ситуация печелят " няколко въглищни олигарси и една субсидирана от страната централа ", а губят всички останали у нас.

Условието в никакъв случай не е било да се затварят бъгарските централи, става въпрос за понижаване на излъчванията, само че на нас като стопанска система ще ни е по-евтино да плащаме заплатите на реботниците във въглищните централи, без те да работят, добави той.

Европейската комисия работи по правила, които са признати. Едно от тези правила е декарбонизацията. Няма по какъв начин да се възползваме от европейското финансиране, а да не съблюдаваме европейските правила, съобщи Сандов.

Днешното решение на Народното събрание като се изключи че приказва за популизъм и недоумение, прави опит да се образува една въглищна коалиция. В решението има правна колизия, защото в него е записано, че то ще е в унисон с европейските полезности. Убеден съм, че в Европейската комисия ще ни се изсмеят, зад кадър, несъмнено, уточни Борислав Сандов.

***

***

В изявление за предаването " Лице в лице " правосъдният министър Крум Зарков изрази разочарованието си от вчерашното съвещание на Правна комисия, на което бе обсъждан механизмът за следствие на основния прокурор. Той не скри, че поради тържественото разкриване на разискванията се е обнадеждил, само че все пак, с отчаяние означи, че очевидно се е оказал доверчив. 

" Пет часа по-късно в последна сметка нищо не се случи – доста им се искаше на някои депутати, само че нямаха предпочитание. Вече 15 години слушам причини по какъв начин би трябвало да се направи нещо, само че не е тъкмо това ", добави той. 

***

Телевизионният канал ITV News разкри нови детайлности за скандално празненство през април 2021 година с присъединяване на някогашния английски министър председател Борис Джонсън, което стана един от факторите за оставката на политика.

***

Тридесет и шестгодишният Андрю Тейт, който има английско и американско поданство, беше арестуван на 29 декември в Букурещ дружно с брат си Тристан и две румънки. Във вторник Апелативният съд в Букурещ удостовери мярката, наложена със правосъдно решение от 30 декември, за удължение на ареста им от 24 часа на 30 дни. 

***

***

Джони Деп скърби за гибелта на своя непосредствен другар и сътрудник Джеф Бек, с който бяха на турне предишното лято. Съвместната им работа беше доста скъпа за артиста и му подейства като терапия, изключително след правосъдната борба с Амбър Хърд. Те издадоха общ албум, озаглавен " 18 ", на 15 юли 2022 година.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР